perjantai 24. heinäkuuta 2015

Nämä ovat coolit - Disney Vans Pikkuveljelle?

Vinkataan pikaisesti aivan älyttömän siisteistä tossuista. Nimittäin, jos jollakin on mennyt ohi, että Vans ja Disney ovat yhteistyössä luoneet varsin katu-uskottavan vaate-, kenkä - ja reppumalliston, niin nyt on aika tutustua siihenkin. Aika hyvään saumaan tuleekin näin koulujen aloituksen alla..

Vaikka meillä ei vielä koulujuttuja tarvitsekaan miettiä, niin kyllä nämä ihanat Mikki-tossut sopisivat pikkuveljellekin. Ja kerrankin prinsessa-kuositkin ovat jotain muuta, kuin imeliä hömpötyksiä. Äitiä erityisesti miellyttää myös Minni-lippis, löytyy esimerkiksi täältä.


Suomessa/Suomen kielisillä sivuilla näitä Disney Vanseja näyttää myyvän ainakin Stadium, Ponkes ja Zalando. Ylläolevat tossut löytyvät täältä.

Asiaa postauksiin olisi vaikka kuinka, mutta ei vain aikaa tunnu löytyvän. Harmittaa, kun varmasti monet kivat kesäjutut pääsevät näin itseltäkin unohtumaan.
Täällä kaivetaan nyt vanhat Aku Ankat esiin sateen ajaksi ja fiilistellään Disneytä niiden avulla ainakin näin ensi alkuun :). Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti: