sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kylmä nakki ja kumppanit.

Lauantaina syötiin eväitä ulkosalla. Tarkoitus oli evästää jossain kauniissa paikassa meren rannalla, kun kerran olimme ajelleet eteläiseen Helsinkiin hoitelemaan isä-ihmisen asioita. Mutta hei, vaikka aurinko paistaa, ei merenrannalle ole mitään asiaa ilman toppapukua. Tuuli oli kyllä ihan jäätävä.
Niinpä pysähdyimme lopulta jonkun päiväkodin pihaan ja evästimme liukumäkien ja keinujen keskellä. Vaikka hienot maisemat jäivät ihailematta, niin kenties tässä voittivat lopulta kaikki: äitee sai järsiä juustosämpylänsä ihan rauhassa, kun lapsoset viihdyttivät itseään vempeleissä.


Tytön mukaan ottamasta eväskorista maistelimme herneitä. Olivatpa hyviä. Muutoin eväät olivat kyllä - ei niin sievästi - ihan ruokakaupan muovikassissa..
Herneiden lisäksi testasimme Viikarinnakkeja. Sisältöön sen paremmin perehtymättä, pakkausmerkintöjen perusteella nuo olisivat lapsille paremmin sopivia nakkeja. No maistuivat ainakin ihan tavallisilta nakeilta. Tytön lempiruoka pienempänä oli juurikin kylmä nakki. Kylmä nakki kaunistaa - ilmankos on tullut niin nätiksi :)

Tänään on siirrytty herneistä, kylmistä nakeista ja Pirkka-sämpylöistä askel eteenpäin ja ruuaksi saimme Ukin pyydystämää kuhaa. Lisäksi Iskä on leiponut Pikkuveljen assisteeraamana Brita-kakun. Eipä ole kakkua paljon jäljellä, vaikka olemme ihan omalla porukalla sitä mussuttaneet...

Joka tapauksessa aurinkoisen hernekorin kuvan myötä: Hyvää Äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti