lauantai 23. toukokuuta 2015

Ja kulmaan ilmestyi mökki - Pikkuveljen huoneessa maalattua.

Pikkuveljen huone sai vähän väriä, kun "keittiönurkkaukseen" maalattiin mökki. Pinterestistä kaappasin tuon idean, ja oli kyllä helppo toteuttaa. Pieni purkki maalia ja vähän teippailua - ja kas: mökki on valmis!

Pieni alue maalia jotenkin rajaa tuota keittiö-aluetta kivasti, ja koko huone tuntuu muutenkin selkeämmältä.Seinän eteen lisättiin myös joskus muinoin eteisessä palvellut pikkuhylly. Hyllystä lyhennettiin vain jalkoja lieden korkeuteen sopiviksi. Maalailun lumoissa koitin hyllyyn tuollaista kuviointia, mutta EI. Kuviot totisesti joutaa peittoon. Kunhan vain löytäisi sen valkoisen maalipurnukan jostain.

Ikean pieni Lack-pöytä siirtyi hieman syrjemmälle ja saa yhäkin kunnian palvella ruokapöytänä, mutta myös esimerkiksi autoilutasona ja työkaluvarastona. Useimmiten siihen on nostettu Brion junarataan kuuluva parkkihalli. Hallin liukumäestä saakin jo kunnon lennot, kun autot surraavat hallista alas pöydän kautta aina lattialle saakka. Ei että, miten kivasti kopsahtaa parkettiin..


Tälläistä tällä kertaa. Laitetaan hyllystä lisää kuvia, kun se joskus tulevaisuudessa valmistuu. Vanhempia Pikkuveljen huoneen kuvia voi kurkkia täältä.

Tänään me ryntäämme katsomaan Mimiä ja Kukua! Pikkuveli on ihan pähkinöinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti