maanantai 10. elokuuta 2015

Ei pöllömpää samistelua ja ysmy-vinkki.

Aleista on tarttunut mukaan vaikka mitä pienempää ja ehkä isompaakin, en enää muista... Mutta esitellään edes nämä asukokonaisuudet, kun lapset olivat itse niistä ihan hyper-innoissaan. Samistelu on molempien mielestä ainakin vielä IN ja erityisesti Pikkuveljelle ovat vaatteiden printit yhä tärkeitä. No näissä Aarrekidin ale-löydöissä täyttyy molemmat kriteerit.

Pikkuveli meni nukkumaan sovittamansa asu päällä. Aikamoista vääntöä vaati, että saimme edes pipon pois päästä ennen unta. Ja Tytöllä asu on valmiiksi aseteltuna huomista päiväkotipäivää varten. (Pikkuveli varmaan vetää yöllisessä asussaan myös päivän, kun huomaa siskolla nämä päiväkäytössä.)
Tuotteet on tilattu suoraan Aarrekid-verkkokaupasta. Alennusprosentti on huima, joten jos kokoja  löytyy suosikeistasi, niin nyt on oikea hetki tilata!
Meille tuli näitä t-paitoja housuja lopulta tuplat... Ensin tilasin ns. normaalin kokoiset setit. Ja sitten kohta jo panikoin, että mahtunevatko ollenkaan, ja tilasin vielä yhtä kokoa suuremmat. T-paidat ovat tosin erivärisiä. (seli - seli) Näitä siis käytetään jatkossa oikein urakalla :)


Ylemmässä kuvassa Tytöllä on paidoista 120-koko. Ja musta versio alemmassa kuvassa on 110. Tyttö käyttää muuten 110 - 116 kokoja.
Pikkuveljellä on kuvissa 90-kokoiset setit, mutta varastosta löytyy siis myös 100-kokoa.
Hyvinhän nuo pienemmätkin setit menivät päälle. Toisaalta ainakaan puseroissa kokoeroa ei ole paljon, joten yhtä hyvin voi käyttää suurempiakin.
Tytön hame on 120-kokoinen ja hyvä niin, sillä vyötärö tuntuu melko napakalta.


Aarrekidin showroomilla Helsingissä on ystävämyynti tämän viikon keskiviikkona ja torstaina. Siellä on varmasti tarjolla kivoja löytöjä. Lisää tapahtumasta ainakin facebookissa. Eiköhän meidän tämän vuoden "pöllöilyt" kuitenkin ole jo tässä, vaikka super ihanan tuntuisia ja näköisiä vaatteita ovatkin.

edit. Pikkuveli oli hoidossa koko päivän pöllö-asussa. Myös pipo kuului imagoon yli 20-asteen lämmöstä huolimatta. Tyyli ennen kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti