keskiviikko 12. elokuuta 2015

Helsingissä festaroidaan taas ja kuvia Ihana Kahvilasta.

Kylläpä on taas tarjontaa, sanon vaan. Runsauden pula suorastaan: Minimarathon, Lasten Festarit, Finland International Airshow, Ravintolapäivä. Ja säänkin pitäisi helliä meinijöitä, joten mikäs siinä on mennessä. Kaikkialle ei vain ehdi.

Lauantaiaamuna 15.8. starttaa koko perheen liikuntatapahtuma Minimarathon. Tämä on minulta mennyt edellisinä vuosina ihan ohi. Vaikuttaisi kuitenkin varsin mielenkiintoiselta tapahtumalta. Siinä pääsisi itsekin samalla Olympiastadionille juoksemaan.


Viime vuonna Lasten festareilla esiintyi suosikkimme Mimi ja Kuku, tavattiin Belle, ihailtiin hälytysajoneuvoja ja paljon muuta. Ainoa häiriötekijä oli väenpaljoudesta kiukutteleva iskä :) Lopullista viikonvaihteen suunnitelmaa onkin hidastanut osallistuvien määrä.. Hah hah. Iskä taidetaan suosiolla jättää kotiin. (Tosi asiassa on siis menossa maalle joka tapauksessa.)
Tänä vuonna luvassa olisi Tuttiorkesteri ja esimerkiksi jättikuplia.

Lentokoneita nähdään varmasti ihan kotikulmilta tähystämällä, eikä taideta varsin arvokkailta tuntuvia lippuja lunastaa tuohon lento-showhun. Pikkuisen vanhemman tyttölapsen kanssa olisi varmasta tapahtumaan päässyt/joutunut, sen verran vakuuttava on esiintyjälista - Robin, Benjamin jne.Kuvissa Helsinkiläistä tunnelmaa Ihana Kahvilasta. Se sijaitsee merikontissa Kalasataman alueella. Todellakin ihana paikka. Sopii erinomaisesti urbaaniin retkeen myös lasten kanssa.


Ihanaa ja rentoa meinikiä. Seuraavasta viikonlopusta tuleekin sitten pikkasen aktiivisempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti