torstai 28. elokuuta 2014

Ei tullut harmaa.

Toisinaan jahkailen ja pähkäilen pieniäkin juttuja pidemmän aikaa, mutta toisinaan taas aloitan isojakin projekteja hyvinkin nopeasti. Lastenhuoneiden pintaremontti ja järjestely kuuluu tällä kertaa ehdottomasti tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Eli viime viikon torstai iltana päätimme aloittaa Pientä pintaremonttia tyylisen muutoksen. Tyttö saa uuden huoneen ja Pikkuveli majoittuu Tytön vanhaan huoneeseen. Tässä rytäkässä minä jouduin haikein mielin luopumaan ns. vaatehuoneenani toimineesta tilasta -nyyh!

Tavaramäärä ei nyt suuresti tässä projektissa vähene (vaikka yritystä on), niin vanhan huoneeni vaatekaappirivistö komistaa tätä nykyä makuuhuonettamme.
Edellisillä asukkailla oli irralliset vaatekaapit juuri samassa kohdassa makuuhuonetta, ja muistan ajatelleeni, että voi ei miten kamalaa, noin ahdas makkari! Revimme tietenkin muuton yhteydessä heidän kaapinsa heti pois. Näin sitä joutuu pyörtämään sanansa. Talossa ei vain ole tarpeeksi säilytystilaa neli-henkiselle perheelle.

Tässä kaiken tavaran liikuttelun ohella on siis pikaisesti päätetty myös maalien värejä. Valkoiseksi testattiin tällä kertaa vähän kirkkaampaa sävyä: Tikkurilan Paperi F497. Muualla talossa on käytetty Sadolinin Maailman Värien Monacon vaaleaa. Se on tuota Paperia hieman lämpöisempi sävy, ja selvästi armaliaampi vanhoja listoja ja ovenkarmeja vasten. Nyt haettiin kuitenkin vähän kirkkaampaa valkoista, joka sopisi paremmin muihin huoneen väreihin.

Tytön huoneeseen ajattelin toiseksi väriksi vaalean harmaata tai sitten koko huoneen jättämistä valkoiseksi. Leluissa ja romuissa kun on väriä kylliksi.
Toisin kuitenkin kävi, ja huoneesta tuli pinkki (vai vaaleanpunainenko tuo oikeasti on). Tyttö halusi, isä puolsi - mitä siihen on enää sanomista? (Onneksi ei sentään kaikkia seiniä maalattu ko värillä, ihan on yhdessäkin tarpeeksi.) Maalarinteippiä lisäksi, niin saatiin pinkkiin vähän ruutujakin.


Ikeallakin käytiin.. uusi lamppu seinällä.

Kuvia valmiista huoneesta myöhemmin. Nyt on rojut vielä aika pahasti levällään, ja mennään näillä aika tarkasti rajatuilla otoksilla..

Ja uudet verhot H&M Home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti