tiistai 26. elokuuta 2014

Välikautta.

Ja niin on vaatepaljous vallannut naulakot, kaapit ja lipastot.. Välikausi - merkillinen ajanjakso, jolloin kädenulottuvilla tarvitaan niin ohutta kuin paksua, sateenpitävää ja sotkuun sopivaa, sekä vielä  siistimpään menoon sopivaa vaatetta.
Haastetta eteisen säilytysratkaisuille? Kyllä. Haastetta vaatteiden ostajalle? Kyllä. Haastetta budjetille? Ehdottomasti! Haastetta aamulla vaatteet valitsevalle? TODELLAKIN!

Pikkuveli pukee kevään alesta hankitun Reiman takin ja Reiman henkselihousut tai Molo Kids Polly-haalarit. Haalarit ovat myös Tytön vanhat ja olleet kyllä paras hankinta ikinä! Ihana harmaa väri miellyttää silmää ja se on helppo pitää puhtaana. Molon malli sopii hoikille lapsille hyvin.

takki: Reima, Housut: Reima, haalarit: MoloKids, rukkaset: Lassie, hatut: Polarn o Pyret ja Mini Rodini
Tytöllä on myös Reiman keväinen takki. Käytin aivan uskomattoman paljon energiaa ja aikaa tuon takin valintaan - kyse nyt kuitenkin on vain takista.. Kaikki tämä siksi, että halusin takin palvelevat jatkossa myös Pikkuveljeä, olematta kuitenkaan liian tumma tai poikamainen, sillä Tytön haalarit ovat jo tummansiniset. Takki on siis tuollainen sinertävän harmaa, hieman meleerattu. Housuina tämän kanssa käytetään sitten tyttömäisen pinkkejä H&M:n kuorihousuja.

H&M:n housuja ei voi kuin kehua: ihan superit kestoltaan, todella hyvä kiristys vyötäröllä ja parasta kaikessa alle kahdenkympin hinta. Todellakin suosittelen!!!

takki: Reima, housut: H&M, kengät: Reima, rukkaset: Molo ja Joonatan, hattu: käsityötä

Tytön haalarit ostin jo vuosi sitten syksyllä. Niitä käytettiin lähes koko talven - toppapuku oli täysin turha hankinta. Haalareissa on irroitettava fleeceevuori, jonka kanssa viime talven leudot pakkaset tarkeni hyvin. Haalaria on käytetty oikeana rymy-pukuna: sillä on kiivetty puuhun, kaaduttu asfalttiin jne. Toki siina on jo kulumaa ja naarmujakin, mutta kaikesta kulutuksesta huolimatta se on vielä täysin käyttökelpoinen puku tälle syksylle, ja siitä jää pidettävää vielä Pikkuveljellekin. Money well spend voi sanoa!

Kura-asut meillä on molemmilla erikseen. Kyllä kaikki vk-vaatteetkin pitävät vettä, joten kuravaatteet puetaan enemmän äidin  ja isän mukavuuden halusta, kuin kastumisen vuoksi: on aika paljon helpompi riisua kurat jo ulkona ja jättää talon ulkopuolelle roikkumaan, puhumattakaan kuraisten lasten autoon lastaamisesta. Lisäksi Tyttö RAKASTAA sadevaatteita. Varsinkin pienempänä hän pukeutui niihin myös sisätiloissa.. Sadevaatteissa on sekalainen valikoima Rukkaa, Bogia ja Everestiä. Niissä en osaa erityisesti liputtaa minkään puolesta tai vastaan, hyvin ovat kaikki hommansa ajaneet.

Tytön kura-asu tositoimissa.

Kumppareissa luotetaan Crocsiin. Samanlaiset keltaiset Handle It Rain Bootsit molemmilla. Kivan kevyet saappaat pysyvät hyvin jalassa kapean nilkan vuoksi.

Siistimpää vaatetta, kenkiä ja assuja on vinot pinot. Katsotaan saanko niistä vielä aikaiseksi oman postauksen. Nyt on aika hieman kortilla: aloitettiin lastenhuoneiden remontointi ex tempore torstaina ja lisäksi ensimmäinen syysflunssa on saavuttanut niin mamman kuin muksutkin. Lastenhuoneista ainakin lisää, kunhan saadaan jotakin valmiiksi asti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti