tiistai 6. tammikuuta 2015

Hey January! - Kello käy.

Tammikuu - edessä on jälleen yhden kauden loppu: tämä kotiäiti siirtyy takaisin työelämään. Onneksi vasta viidentoistapäivä..
Tällä kertaa kotona oleminen on maistunut edellistä kertaa paremmalta ja on haikeaa jättää tämä kaikki taakseen. Vaikka arki kahden lapsen kanssa oli erityisesti ensimmäisen vuoden ajan kiireisempää kuin elo koskaan ennen, niin viimeinen puoli vuotta on sen sijaan sujunut melko rauhaisasti (okei sairastelujen peittämää joulukuuta ja tämän vuoden alkua ei lasketa tuohon rauhaisaan eloon..).

Pikkuveljen hoitokuviot ovat vihdoin saaneet onnekkaan päätöksen. Hän pääsee kuin pääseekin samaan osoitteeseen siskonsa kanssa. Eri ryhmään tosin. Aika paljon parempi vaihtoehto kuin pari tätä ennen esitettyä, logistisesti täysin toimimatonta vaihtoehtoa.


Mitä blogille tulee käymään? Alunperin asettamani tavoitteethan olivat hyvin teknisiä, eli tietokoneen käytön monipuolistaminen ja blogin tekemiseen tutustuminen. Ja nämä ovat toki toteutuneetkin ainakin alkeistason verran :) Mutta vielä paljon olisi opittavaakin.

Bonuksena olen saanut kirjattua ylös muistoja ja ennen kaikkea napsittua paljon kuvia kuluneen puolen vuoden ajalta! Mikä sen parempaa?


Todennäköisesti jatkan blogin kirjoittamista, mutta sisältö muuttunee hieman. Eiköhän askartelut ja muut DIY:t jää työn täytteisen arjen myötä tekemättä. Palaan siis ehkä enemmän alkuperäiseen suunnitelmaan kirjoitella lastenvaatteista ja kodista. Saa nähdä. Katsotaan. Mutta kaikki muutos on aina hyvästä, askel eteenpäin,  eikös niin?

Kuvien musta kello on hankinta tyylistään tunnetusta sisustustavaratalosta, eli Prismasta (!) ja ihana pupunen loikki mukaan Ombrellinosta.

1 kommentti: