sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vepsäläisen vinkit.

Jos joulun koristeluista jäänyt asunto aivan vallan tyhjäksi tai keväinen sisustusvimma nostelee jo päätänsä, kannattaa käydä kurkkaamassa sisustus(verkko)kauppojen anti. Alennuksia ja tarjouksia löytyy kaikkialta.
Vepsäläisellä on viikon tarjoustuotteena 10. - 16.1. välisen ajan ehkä kaikista pienistä seinähyllyistä se suosituin, eli String Pocket hintaan 99 euroa! Aika hyvä hinta. Väreinä valkoinen ja musta.

Valitettavasti/ onneksi pientä hyllyä meille ei nyt enää tarvita. Sen sijaan tilaukseen meni normann copenhagenin Block-pöytä, joka on myös hyvässä tarjouksessa. Valkoinen väri vaunusta oli loppunut, siksi odotellaan muutama viikko. (Tästä tarjouksesta en osaa sanoa, milloin loppuu.)Testiajoimme kärry-pöytää lasten kanssa eilen myymälässä ja se vaikutti vakaalta ja kestävältä. Nuo pöytälevyt ovat metallisia ja puuosat saarnipuuta. Toivottavasti siis kestää myös arjen ajelut! Sillä ajeluksihan se menee, jos ja kun pöytä löytää paikkansa olohuoneesta, minne sen olen suunnitellut. Toinen mahdollinen sijoituspaikka olisi meidän makuuhuoneessa. Siellä kärry saisi olla varmemmin rauhassa. Ja sen voisi tuoda tarvittaessa olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Katsotaan, katsotaan...

Rakas tyttäreni on perinyt minulta kyseenalaisen taidon löytää aina se kalliimpi vaihtoehto mieleisekseen. Niinpä tässäkin tapauksessa hän esitteli myymälässä myös toisen vaihtoehdon Block-pöydälle: Swedesen Teatime tarjoiluvaunun. Onhan se hieno. Aika paljon tuota Block-pöytää suurempi. Ajatuksena olikin varmasti, että tällä versiolla mahtuisi kärräämään vaikka Pikkuveljeä ympäri asuntoa. Mutta hinta... Out of my budget! (Teatime kuva lainattu täältä.)En malta odottaa, että pääsen fiilistelemään uutta pöytää muutoinkin kuin kuvissa! Olisi ollut kiva saada se heti kyytiin. Varsinkin, kun toinenkin ostosreissun hankinta jäi ostamatta. Vepsäläisen vieressä Vantaalla on tietenkin myös Ikea, josta oli tarkoitus napata mukaan täydennystä Tytön huoneen säilytyskalusteisiin. No, loppuhan se haluamani osa oli. Odotusta ainakin viikko. Kaikki mulle, heti nyt :)

Lopuksi tähän kalustepainotteiseen postaukseen pieni bonus lasten vessajuttujen maailmasta. Lue tai jätä lukematta.. Muutenkin epäonnisen Ikean reissun kruunasi suljettu Småland. Joku reppana oli pissanut pallomereen, ja leikkipaikka oli suljettu pallojen pesun vuoksi.
Tuo on niin mun painajainen.. pallomereen pissaava lapsi. Samaa sarjaa, kun pökäle vauvauinnissa.. Ei toivo tapahtuvaksi omille lapsille, eikä kellekään muullekaan. Ja silti tapahtuu aina jollekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti