lauantai 24. tammikuuta 2015

Osta kolme, maksa kaksi - Pikkuveljen bodyt.

Niin sanottu "uusi elämä" on alkanut, ja mikäs siinä. Pikku hiljaa totutellaan uusiin rutiineihin.
Tähän asti olen/olemme vielä jaksaneet tehdä tai ainakin alkuvalmistella ruuan valmiiksi etukäteen hoidosta palaajia varten; vastaavasti aamuksi vaatteet ovat jo illalla valittuina. Ja siivousperjantai on vaihtunut jatkuvaksi siivoukseksi (no sitähän se oli aikaisemminkin, mutta..).

Pikkuveljen hoitotaival on alkanut vaihtelevasti. Välillä hän syö, muttei nuku. Välillä hän nukkuu, muttei syö. Hän pukeutuu aamulla ihan reippaasti kotoa lähdettäessä, vaikka varmasti jo käsittää, minne matka suuntautuu. Toisaalta yksin hoitoon jääminen itkettää. Huonoimpina hetkinä Tyttö on kuulema haettu viereisestä ryhmiksestä sylittelemään Pikkuveljen kanssa. Ja välillähän heidän ryhmänsä ovat muutenkin yhdessä, kun lapsia on vähemmän hoidossa.

"Tää on niin hyvä kirja, että pitää lukea ihan läheltä!"
Heti hoidon alettua Pikkuveli on selvästi alkanut kiinnostua pottailusta aivan eri tavalla. Esimerkki innostaa siis! Vielä innokkaampi hän on vaihtamaan omaa vaippaansa. Tai ainakin ottamaan vanhan vaipan itseltään pois. Joo ihan kiva.

Tästä päästäänkin Pikkuveljen hoitoasuihin. Body on siis ihan ehdoton. Toistaiseksi hän ei vielä saa bodyn nappeja auki itse ja vaippa pysyy paikoillaan :)
Parhaat hoitobodyt löytyvät H&M:ltä.  Malliltaan ne ovat sopivan slimmejä ja mahtuvat hyvin muiden paitojen alle. Laatukin on kohdallaan: Tytön vanhoja bodeja on yhä Pikkuveljen käytössä  (vaaleanpunainen pukee myös Pikkuveljeä kivasti..). Ja mikä parasta kimppatarjouksen vuoksi kolme bodya kustantaa alle kympin!


Yleensä olen ostanut näitä bodeja vain yksivärisinä,  mutta nyt tarjolla oli kivaa raitaversiota. Ja piti oikein revitellä: kolmesta bodystä kahdessa on rantuja. Villiä menoa!

(Edit. Eipä näyttänyt nettikaupan puolella olevan tuota tarjousta ainakaan tällä hetkellä.. Body ostoksille kannattaa marssia siis ihan myymälään asti.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti