lauantai 21. helmikuuta 2015

Aqua Anno ja moni muu.

Jos oli tarkoitus urheilla ja siivota nämä kallisarvoiset vapaat hetket, niin toisin kävi. Kyllä on mennyt enemmän elämä sohvaperunaosastolle. Ja siellä se perhe on jo ajelemassa kotiinpäin. Niin se loppuu rauhaisa elokin aikanaan..

Pientä shoppailua on toki mahtunut näihinkin laiskottelijan iltoihin. Olen haeskellut uutta vilttiä sohvalle syksystä asti, mutta ei vain ole löytynyt sopivan hintaista ja laatuista. Valinta on ollut jotenkin erityisen vaikeaa. Päätöstä ei vain ole syntynyt, vaikka viluiset varpaat ovat suorastaan vaatineet pääsyä viltin lämpöön useita kertoja.

Kodin1:n mainoslehden kolahdettu postilaatkkoon päätin vain tarttua reippaasti viltin hankinta asiaan ja ajelin Porttipuistoon. Ja kannattipa ajella: Anno tarjoili juuri passelin viltin heti kaupan oven suussa. Turkoosi ihanuus on sävyltään juuri sopiva viime keväänä hankittuihin H&M Homen tyynynpäällisiin ja väri natsaa kivasti myös Pikkuveljen syöttötuoliin.





Ja kyllähän sinne kaupanhyllyyn jäi vielä moni muu ihanuus. Turkoosia siksak-teemaa täydentäisivät kivasti Luhdan pyyhkeet (1.). Ja tuo Annon Rahi tyyny (2.) on ihana: sopisi myös Tytön huoneeseen. 

Kodin 1. spring
Vaikka meille tulikin tuttu ja turvallinen turkoosi kevään väriksi ihan (jo entisten hankintojen perusteella), niin myynnissä oli myös ihana vaalea persikkainen sävy esimerkiksi vilteissä ja koristetyynyissä. Aivan ihana väri, niin keväinen. Jos olisin vaihtamassa koko sävymaailmaa uuteen, niin se olisi ehdoton suosikkini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti