lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän menoja.

Touhun täyteinen päivä takana. Heti aamusta ajelimme Jumboon ostamaan Tytölle farkkuja. Jossain mielenhäiriössä olen menyt lupaamaan, että hän saa itse ostaa uudet farkkunsa. Tyttö yritti vielä viimeiseen asti muokata lupausta vielä paremmaksi, eli olen luvannut ostaa mekon, paidan, Frozen pipon ja ties mitä.. Suunnitelma kuitenkin tältä osin piti ja mukaan tarttuivat vain ne farkut. 

Lisäksi Jumbossa riehuttiin tietenkin leikkipaikalla. Se on kyllä kiva leikkipaikka, jossa energiaa saa todella purettua: pehmoisia palikoita ja bObleseja. Voi kiivetä, hyppiä, rakentaa ja kantaa. Pikkuveli nauroi oikein ääneen, niin ihanaa hänen mielestään peuhaaminen oli. Toki meno saattaa äityä melkoiseksi, jos sekaan osuu muutama vähän isompi energia-pakkaus.. 

Viimeiseksi siirryttiin Flamingon puolelle Ystävyyttä juhlistamaan lounaan merkeissä. Yllättävän vähän oli porukkaa liikenteessä ainakin noin aamupäivällä. Odotin paljon ruuhkaisempaa käyntiä: olihan nyt Ystävänpäivän lisäksi hiihtoloman alku ja sateisen harmaa keli. La Famiglia taitaa olla lapsiperheiden ykköspaikka ruokailuun ihan jo leikkipaikan ja vesipuistonäkymien vuoksi. Joten jos kuhinaa ei muualla ollut, niin leikkipaikan viereissä pöydissä oli menoa kuitenkin.
Tyttö on ollut jo pitkään hyvin oma-aloitteinen hoitamaan ruokatilauksensa, lääkärissäkäynnit ja muut. Eli osaa kerto, mitä haluaa tai mikä on ongelmana. Nyt saimme Pikkuveljeltäkin ensimmäisen ruokatilauksen: "näälkä, pistaa!" Niin söpöä!!Päiväunien jälkeen askarreltiin. Pikkuveli sai muotoilla muovailuvahaa ja me tytöt testasimme Fimomassaa. Olen ostanut ennenkin tuota Fimoa, ja silloin se oli niin kovaa, ettei Tyttö saanut itse siitä mitään aikaiseksi. Nyt ostin FimoKids-massaa, joka oli todella pehmeää ja helppoa muotoilla.


Netti on pullollaan hienoja Fimo-ohjeita, joita emme jaksaneet kovin orjallisesti noudattaa :) Luovaa meininkiä ennen kaikkea! Tavoitteena on tehdä koruja näistä hienoista palleroista. Fiksu-mutsi olisi tietenkin ostanut myös narua korujen ketjuksi samalla Jumbo-käynnillä.. Mutta hei, eihän kaikkea voi muistaa? Pujotellaan siis korut joskus myöhemmin.


Ystävänpäivään mahtui vielä ulkoilua ja uimahallikäynti. Varsin riittävästi menoa siis.

Tänään jatketaan Tytön kanssa askarteluja. Mutta nyt ensin koristaudutaan prinsessa-meininkeihin, eli Disney On Ice odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti