tiistai 24. helmikuuta 2015

Prinsessa ja herne - shoppailuja Nextiltä.


" Once upon a time there was a beautiful princess who was so delicate that even under her many mattresses she could feel the pea as she slept"

Molemmille lapsille on tullut tilattua vaatteita Nextiltä. Nyt ensi kertaa tilasin muutakin: Tytölle tuli rantakengät ja pussilakana + tyynyliina -setti. Neiti on toivonut prinsessa lakanoita jo hyvän aikaa, mutta en vain ole lämmennyt oikein Disney-ihanuuksille. Tämä setti sen sijaan oli kivan keväinen ja printin idea on mielestäni ihan hauska. Tyttökin lämpeni ajatukselle, joten ei kun testiin. (Saa nähdä tyytyykö Disney -fani näihin pidemmän päälle.. Yritetty on nyt ainakin.)


Tuossa printissä on siis kuvattu koko prinsessan patjapino ja pohjimmaisena on itse kuuluisa herne :)

En tietenkään jaksanut tarkistaa lakanoiden mittoja ennen tilausta. Päättelin, että tilaan isomman koon, niin saahan sen sitten ainakin pienennettyä. Ja niihän siinä kävi, ettei tyynyliinan koko täsmännyt suomalaisiin aivan täysin. Kuitenkin riittävän hyvin, että en jaksa alkaa ompeluhommiinkaan. Eli tyynyliina on sellainen pitkulaisen mallinen: molemmille sivuille jää noin 10 senttiä tyhjää kangasta. Ei varsinaisesti haittaa tai edes näy käytössä. Antaa olla.
Pussilakana on ihan tavallisen aikuisten koon peiton kokoinen. Tämä tilaamani koko oli siis "single".


Sielläpä kuvissa vilahtaa myös viime syksyisen lankakorin tyhjennysprojektin toinen tuotos. Taisi jäädä silloin ennen joulua esittelemättä, vaikka niin lupailinkin. Kerien loppuja vain talon muotoon ja varsin kiva tyynyhän siitä syntyi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti