sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tyttöjen takkeja kevääseen - pihistä tai panosta.

Kevätfiilis pääsee kelistä huolimatta valloilleen, kun selailee nettikauppojen kevätmallistoja.
Varsinkin tyttöjen takkikuosit saavat hymyn huulille: kukkia, kukkia ja vielä kerran kukkia.  Tuossa
Racoonin takissa kukkien sekaan on lennähtänyt pieniä lintusiakin. Se taitaakin olla tällä hetkellä sekä
äidin että tyttären suosikkitakki.

Spring jackets

Mutta onhan noilla takeilla aika paljon hintaakin. Varsinkin kun takki tarvitsee aina parikseen housut. Huh huh vaan!! Tuossa kollaasissa edullisimmista takeista on vain H&M:n takki. Viime vuonna Tytöllä oli kovassa käytössä H&M:n kuorihousut, jotka pärjäsivät mainiosti Reiman vastaaviin verrattuna. Ja hintaa niillä oli alle puolet Reiman housuista.
H&M:n lisäksi pihistä osastolle löytyy muitakin varsin huokeita ja kuitenkin ominaisuuksiltaan ihan hyviä takkeja. Stockmannilla on esimerkiksi ihania värejä ja pilkkukuoseja Bogin takeissa. Niitä ei vain ainakaan toistaiseksi näy vielä nettikaupassa. Ja edullisia vaihtoehtoja on tietenkin Kappahlilla ja Lindexilläkin.

Viime syksyinen vaalean denimin värinen Reiman takki mahtunee vielä Tytölle, mutta toinen takki kuitenkin tarvitaan jossain vaiheessa vähän siistimpään käyttöön. Reiman takki pääsee sitten joka päiväiseen päiväkotikäyttöön, koska syksyn haalarit eivät enää mahdu. Todennäköisesti uutta haalaria ei enää hankita.

Pikkuveljelle on jemmassa Tytön vanha keltainen Mini Rodinin Pico-takki. Sen puolesta olisi ihana hankkia Tytölle tuo persikkainen versio Picosta. Mutta kyllä kukat taitavat houkutella vielä enemmän. Värikäs takki olisi varmasti käyttömukavuudeltaan vaaleaa yksiväristä parempi: tahrat eivät näy yhtä helposti. Ei takkia kuitenkaan pelkkään söpöstelyyn hankita, vaan kyllä sillä pitää pystyä ihan oikeasti ulkoilemaankin...

Jospa kuitenkin aloitan nämä kevät hankinnat ostamalla kimpun tulppaaneja :) Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti