sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Automaattiset kynttilät ja Guggi räppi.

Isänpäivä alkaa olla takanapäin. Paljon on ehditty: juhlittu isiä ja ukkeja, tavattu sukulaisia, herkuteltu ja istuttu autossa. Viikonloppu vierähti Savossa, josta tänään palasimme.

Päivän kunniaksi annoimme molemmille ukeille lahjaksi suuret lyhdyt. Lyhtyjen sisällä oli Annon vahakynttilät ajastustoiminnolla. Kynttilöiden led-polttimon automaattinen paloaika on 5 tuntia vuorokaudessa. Eli jos kynttilän laittaa päälle ensi kertaa iltapäivällä kello viideltä, se palaa iltakymmeneen ja sammuu itsekseen. Kynttilä syttyy uudestaan viideltä seuraavana iltana. Hieno systeemi, jos toimii!
Hintaa kynttilällä oli alle vitosen plus paristot - kohtuuhintainen hankinta siis. Kodin1:n verkkokaupassa näkyy olevan myynnissä myös suurempaa kokoa Anno kynttilästä kymmenen euron hintaan.

Ainakin näin ensinäkemältä jäin kyllä kaipaamaan noihin kynttilöihin liekin "lepatusta". Muita käyttökokemuksia täytyy kysellä myöhemmin lahjansaaneilta, sillä jostain syystä en sitten älynnyt ostaa moista tuikkua omaan käyttöön laisinkaan.

Molemmat ukeista saivat myös sarjakuvamaiset kortit. Erityisesti toinen ukeista, eli Guggi, on tehnyt suuren vaikutuksen Pikkuveljeen hienojen tavaroittensa kanssa. Tästä fanituksesta siis sanoitus tähän Guggi räppiin.Hienoa isänpäivän iltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti