lauantai 22. marraskuuta 2014

Vinkkejä joulupukille - taaperon lelusuosikit.

Heti kärkeen täytyy kertoa iloinen tapahtuma: voitin CupoNationin ja Väri-epä-suora -blogin arvonnassa lahjakortin Lelufanttiin! Tuo onkin minulle ihan uusi verkkokauppatuttavuus, joten on kiva päästä testaamaan sitä. Lelufantti kuuluu myös ostohyvitys.fi bonusohjelmaan, joten kannattaa klikkautua sitä kautta, jos pienikin alennus kiinnostaa.
Arvontaan pystyi osallistumaan kirjoittamalla omista vanhoista tai lapsensa leluista. Minun kirjoitukseni löytyy täältä. Jee, jee! Olen ihan fiiliksissä, kun en tosiaan turhan usein ole mitään voittanut. Ja joulun tonttuiluihin tämä palkinto sopii mitä parhammin!

Joulupukin apulaisia varmasti ilahduttaa myös Stockmannin tämän viikonlopun kanta-asiakastarjous, jolla saa -20% kaikista lasten tuotteista. Kävin itse nyt aamupäivällä pyörähtämässä keskustassa ja muutama paketti pukinkonttiin löytyikin.

Liesi Brio, Kattila ja vihannekset Micky. Kuvat Lekmer.fi
Tytön toivelista on tänä vuonna melkoisen pitkä, joten häntä miellyttävien lahjojen hankkimisessa ei ole ongelmia. Onneksi hän myös ymmärtää hyvin, ettei kaikkea toivomaansa voi saada.
Pikkuveli sen sijaan ei osaa vielä muotoilla toiveitaan sanoiksi, joten Tyttö on liimaillut joulupukin kirjeeseen muutaman toiveen myös Pikkuveljen puolesta. (Listan suhde on reilu: 20 toivetta Tytölle ja 2 Pikkuveljelle.) Pikkuveljen toiveet ovat kyllä hyvin helposti tulkittavissa ilman sanojakin, sen verran kiinnostunut hän on työkaluista, traktoreista, pärinästä ja kaikesta, missä on patterit.

Lego Dublot ja Brio junarata. Kuvat Lekmer.fi.
Kuvissa näkyy taaperolle sopivia leluja. Monet näistä on meillä hyväksi todettuja. Olemme keränneet pikkuhiljaa Legon Dubloja, Brion puista junarataa ja keittiöleikkeihin sopivia tarvikkeita. Kaikki nämä sopivat hyvin sekä tytöille että pojille. Pikkuveljelle onkin tänä jouluna toivottu junarataan pattereilla toimivaa/kulkevaa veturia ja Dubloihin lisää kulkuvälineitä. Kannattaakin laittaa toivottujen sarjojen keräily jo vauva-aikana alulle. Nämä ovat paljon pitkäikäisempiä leluja kuin pelkät vauvalelut.

Varmasti kaikki lapset rakastavat musiikkia ja musisointia. Soittopelit ovatkin myös kivoja lahjoja pukinkonttiin. Meiltä Tytön fanituksesta johtuen löytyy soittimista Ti ti nalle -versiot, mutta ainakin myös Briolla on vastaavat myynnissä. Lahjansaaja varmasti tykkää kaikenlaisesta räminästä (mitä kovempi ääni, sitä parempi), mutta yleisön korvia säästääkseen kannattaa panostaa vähän parempiin vehkeisiin. Yleisesti voi sanoa, että puisissa soittimissa on muovisia miellyttävämpi sointi.

Ti-Ti Nalle soittimet. Kuva Ti-Ti kauppa.fi.

Dublojen, musiikki - ja keittöleikkien sekä junaradan lisäksi molemmat lapset rakastavat kylpyjuttuja. Meillä on esimerkiksi kylpyliituja, joilla voi piirtää kaakeleihin. Väri lähtee huuhtelemalla pois. Lisäksi olemme testailleet kylpymaaleja ja sprayvaahtoja, joilla voi maalata vaikka ihoa sekä ammeeseen laitetavia rakeita, jotka räksyvät ja poksuvat, kuten purkka aikoinaan. Meidän kylpyjutut on ostettu Stockmannilta, mutta vastaavia löytyy myös täältä. Nämä ovat mukavia lahjoja varmasti muillekin!

Pikkuveljelle on toivottu lisäksi muutamaa pehmeää pakettia. Perinteiset pyjamat, tossut ja sukat ovat enemmän kuin tervetulleita lahjoja.

Katsellaan isomman neitosen toiveita myöhemmin.
Tarkkailkaahan tonttuja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti