keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Marraskuun värit inspiraationa.

Sateinen ja harmaa marraskuu taitaa olla aika monen inhokki kuukausi. Kauneus on kuitenkin katsojan silmissä tässäkin tapauksessa. Sisustuksellisesti marraskuun värikartta on suorastaan miellyttävä. Rauhalliset valkoisen, sinisen ja harmaan sävyt ovat ikisuosikkeja. Lisäksi ripaus oljen keltaista, kamelin ruskeaa ja vaikka havun vihreää, niin herkutellaan jo sesongin trendikkäimmillä väreillä. Ei kun fiilistelemään!

Marraskuun värien innoittamana, tai ihan muuten vaan, on kiva haaveilla uusista sisustushankinnoista. Tätä haaveilijaa on alkanut houkutella erityisesti sohvan vaihto. Hieman keveämmän mallinen sohva olisi ihana harmaana tai vaikka kamelin värisenä nahkana.
Valitettavasti meidän sohvan valintaa rajoittaa vieraiden majoituskapasiteetti - tai ennemminkin kapasiteetin puuttuminen. Ainoa järkevä vaihtoehto sohvalle on vuodesohva. Siinäpä se keveys katoaa..

Joka tapauksessa alla oleva harmaa sohva (thrivefurniture.com) on aivan ihana! Metallinen valaisin on Kathykuohome.com ja silkkimatto abchome.com. Kaikki todellakin meidän budjetin ulkopuolella, mutta aina saa haaveilla..

              November

Jotta elämä ei olisi pelkkää haaveilua, olen aloittanut jälleen yhden ex tempore projektin. Maalipensseli on heilunut tällä kertaa keittiössä. Palataan kuviin myöhemmin.

Hauskoja haaveiluja ja remppoja muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti