torstai 6. marraskuuta 2014

Black & white - muutoksia makuuhuoneessa.

Vähän kuin vahingossa makuuhuoneemme on muuttunut talvisen valkoiseksi tilaksi. Tarkoitus oli tehdä ensin niin sanotut pakolliset kalusteiden siirrot ja miettiä värimaailmaa lisää myöhemmin. Mutta raikas valkoinen muutamilla mustilla yksityiskohdilla on miellyttänyt silmää jo useita viikkoja ja taitaakin jäädä pysyvämmäksi väriksi.

Makuuhuoneen tummat yöpöydät ja lipasto annettiin kiertoon, ja tilalle tuli Muuramen lipasto Tytön entisestä huoneesta. Ja vaikka suuri kaappirivistö ilmestyikin huoneen takaseinälle, ei huone näytä paljoa entistä ahtaammalta. Muutama pieni kaluste sai huoneen tuntumaan pienemmältä tumman värinsä vuoksi kuin kiiltävän valkoinen kaapisto.
Petivaatteina ovat ostohetkestä asti olleet valkoiset pellavat. Ne ovat muuten ihanat käytössä. Parasta on nopea kuivuminen, eli pyykkipäivänä saa lakanat jo muutaman tunnin jälkeen takaisin käyttöön.

Uusinta uutta huoneessa on kirpputorilta löytyneestä lastenhuoneen varjostimesta tuunattu kattovalaisin. Kulahtanut nallekangas vain pois ja upea valkoinen kehikko esiin. Valaisimelle tuli hintaa 8,5 euroa plus uuden polttimon hinta.
Tyttö tietysti ihastui varjostimeen jo sen alkuperäisessä nallekuosisessa versiossa.. Onneksi ihanat varjokuviot katossa karkoittivat kadonneiden nallejen vuoksi syntyneen mielipahan. Nyt uudistunut varjostin kelpaisi Tytöllekin. Piparireunus kieltämättä poikkeaa meidän makuuhuoneen muuten melko kantikkaasta linjasta, joten voihan olla, että valaisin vielä vaihtaa huonetta..4 kommenttia:

 1. siistiä...hyvä idea toi varjostin

  VastaaPoista
 2. Meidän nallevarjostimessa ei ollutkaan tuollaista kehikkoa sisällä, joten en nylje sitä. Pelkkä polttimo narun päässä on ehkä vähän karu jopa kaltaiselleni anti-sisustajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppäränä tietenkin väsäät itse rautalankaa polttimon ympärille :) . Olen nähnyt ihania rautalankavirityksiä netin ihmeellisessä maailmassa, mutta ovat varmasti jo aika haasteellisia toteuttaa.
   Mulle sopi kyllä paremmin tämä kestoltaan viiden minuutin projekti. Aika paljon helpompi ja varmempi tapa on käydä noutamassa vain joku valmis tapaus kirppikseltä..

   Poista