perjantai 5. joulukuuta 2014

Käytiin kylässä - fiilistelyä Kummin kotona.

Muutama kuva taannoisilta syntymäpäiväjuhlilta Tytön Kummin luolta. Kummin kotona on aivan ihanan rauhallinen fiilis. Uusia ja vanhoja esineitä on yhdistelty kivasti, ja kaiken kaikkiaan kerrostalo kolmiosta on saatu ihanan harmooninen kokonaisuus.


Pikkukodin tunnelma sopii erityisen hyvin näin joulunaikaan, vaikkei varsinaisia joulukoristeita olekaan. Punainen väri tehosteena, puupinnat ja valaisimet  - eipä sitä muuta tarvita. Vaikka muistelen Kummilta löytyvät kokoelman pikku tonttufiguureitakin. Kenties ne pääsevät hyllyjen reunoja koristamaan lähempänä joulua?
Tytön juhlaeleganssin tärkeitä osia ovat Tau-rusetit (tämä on siis sitä Titi-nalle fanitusta taas kerran). Ihana mekko on tilattu Nextiltä ja rusetti löytyi H&M:stä. Hienosti sopivat punaiset sävyt yhteen! Tänään tällä samalla asulla mennään Itsenäisyyspäivän juhliin.Mikä sitten on parasta tässä kodissa? No, sijainti! Se on tarpeeksi lähellä meidän kotia, jotta tämä mamma pääsee aika ajoin hermojaan lepuuttamaan harmooniseen ympäristöön. Siellä on aina niiiin siistiäkin.. Kummi onkin melkoinen kierrättäjä ja kirppistelijä, ja nimenomaan kunnostautunut siinä myyntipuolessa. Minulle tahtoo jokaiselta myyntikeikalta tarttua myös kotiinpäin tuotavaa.

Jospa nyt kuitenkin tarttuisi pölyrättiin täälläkin huushollissa, niin saadaan Itsenäisyyspäivän viettoon vähän harmoniaa meillekin. Tänään on muuten juuri oikea aika laittaa papusalaatti tekeytymään. Se sopii mainiosti myös Itsenäisyyspäivän herkutteluihin lisäkkeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti