sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vielä ehtii - viime hetken lahjavinkit Tytölle.

Tyttö on tosiaan toimittanut kauan ja hartaasti askartelemansa joululahjojen toivelistan jo pukille. Askartelu alkoi hyvissä ajoin syksyllä Lego-kuvaston merkeissä. Sitten odoteltiinkin pitkään muiden lelukatalogien saapumista. Jokaisesta uudesta kuvastosta löytyi tietenkin jotain kivaa..

Aikas helpot ovat Tytön toiveet nimetä ihan ilman listaakin, sen verran kovaa Disney Princess -buumi jyllää tällä hetkellä. Prinsessoista tällä hetkellä suosituin on Tähkäpää ja kovassa nousussa Frozenin Elsa. Toinen kiinnostuksen kohde on Barbiet. Ja jos ja kun nämä kaksi yhdistää - prinsessa Barbie - ei voi olla väärässä toiveiden suhteen.
Tämän pukin apulaisen tietoon ei kuitenkaan ole ainakaan toistaiseksi ilmaantunut juuri tälläistä toiveiden täyttäjää. Barbeja kun tosiaan jo löytyy melkoinen kasa valmiiksi. Mutta todennäköisesti pukki tuo tullessaan Barbeille sopivat prinsessa-asut. Eiköhän niistäkin riemu synny!

Muita haluttuja lahjoja neiti 4-veen listalla olivat muun muassa My Little Pony-pehmo, joka ääntelee; prinsessa pikku-Legoja; uiva merenneito; Tähkäpää puku; korkokengät; Minni -peli jne.

Laitan tähän alle kuitenkin muutaman muun kivan jutun, jotka meiltä jo löytyykin tai saattaa piakkoin löytyä. Listan ulkopuolisia ideoita siis. Useimmista löytyy myös pojille sopiva versio, mutta tässä siis nämä punaiset, pinkit ja prinsessa-painotteiset.

x-mas kids
1. Canon-kamera karkkainen.com; 2. Hama-helmet, stockmann.com; 3. Lego säilytysrasia, stockmann.com; 4. Tirsat-pyjama, marimekko.fi; 5. Oral-sähköhammasharja, karkkainen.com; 6. Stiga-kelkka, karkkainen.com

Kaikki yllä olevat sopivat noin kolmevuotiaasta (ehkä Hama-helmiä lukuunottamatta) alkaen. Ja iloa on pitkäksi aikaa eteenpäin: ei mitään kertakäyttölahjoja siis!
Ja kivojahan näistä monet ovat myös äiteelle. Lapsen ottamat kuvat on usein aikas hauskoja ja oma kamera pitää myös tahmanäpit erossa mamman laitteistoista. Legoista ja erityisesti järjestyksestä pitävät myös vanhemmat, ja sähköhammasharja helpottaa arkirutiineja. Stigan kyytiin toivon pääseväni piakkoin. Ja Hama-helmet: en voi vastustaa!!
Pyjama jääköön lapsen omaan käyttöön, vaikka voihan sen ulkonäöstä nauttia äitikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti