sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Pienet viemiset - DIY himmeli paketissa.

Näpräilin parille vähän isommalle serkukselle viemisiksi DIY himmelipaketit. Eli pussista löytyvät pillit valmiiksi oikeisiin mittoihin leikattuina, lankaa ja ohjeet himmelin tekoon. Puuhapaketti, joka sopii vaikka aaton ajanvietteeksi... Pukkiahan ne odottavat isommatkin lapset (ja aikuiset).

Pillihimmeli on paljon helpompi tehdä kuin olkinen versio. Lisäksi pillit toimivat tälläisessä paketissa paremmin, koska oljet rikkoontuvat helposti painuessaan.


Himmelin ohje on peräisin Pastellimaja -blogista. Siellä on selkeät kuvat vaihe vaiheelta, kuinka himmeli tehdään. Minä näppäränä tyttönä tietenkin kirjoitin käsin tiivistetyn version ohjeista. Voin sanoa, ettei tullut ihan yhtä selkeä. No, pitänee olla läsnä, kun himmelin teko alkaa :).


Rohkeasti vain pillihimmelin tekoon! Ei todellakaan ole vaikeaa. Ja jos on syntynyt traumoja olkihimmelin teosta joskus aikaisemmin, niin ei huolta: tämä on paljon helpompaa. Olen väsännyt tässä ohessa myös olkiversioita samasta timantin muotoisesta himmelistä, ja näitä pillistä tehtyjä syntyy ainakin kolme samalla ajalla kun tekee yhden olkisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti