perjantai 10. huhtikuuta 2015

Frozen taulut DIY.


Uudet taulut koristavat Tytön huonetta. Selvästi tämä minun turkoosi-villitys yrittää Elsan myötä hivuttautua myös neidin vaaleanpunaiseen valtakuntaan. (Disney-prinsessa genreä tuntemattomille tiedoksi, että tuo Elsa on Frozen-leffan prinsessa ja hänellä on turkoosin värinen mekko. )

Nämä taulut ovat valmistuneet jo aikoja sitten, ja kehyksetkin on ostettu varmasti jo Helmikuun puolella, mutta Tytön huonetta koristamaan ne päätyivät vasta nyt, pienien mutkien kautta.. 

Katsos, maalauksia ei vain löytynyt yhtään mistään. Muistan laittaneeni ne hyvään talteen, jotta paperin rypistymiseltä vältytään. Tuo kuuluisa jemma-mesta on ennenkin kadottanut suuren määrän erinäisiä artikkeleita. Mysteeri alkoi pikku hiljaa ratkeamaan, kun Tyttö ystävänsä kera järjesti "konsertin", johon kutsutiin hienolla, isolla mainoksella muut perheenjäsenet. Vieraan poistuttua konsertin jälkeen siivoilin mainoksia ja lippuja pois ja juuri kun olin rypistämässä ko mainosjulistetta, huomasin takapuolella jotakin tutunomaista. Joo, tyttöset olivat löytäneet The Jemman ja leikanneet sivun kivasti vähän pienemmäksi ja piirrelleet tärkeät juttunsa tyhjälle takapuolelle.
Mikäpäs siinä. 

Elsan kuvat säilyivät onneksi lähes vahingoittumattomina. Vain paperin yllättävä pienentyminen aiheutti extra-askartelua. Tästä siis johtuu valkoiset suikaleet toisen kuvan reunoissa.

Taulut ovat valmistettu rapsuttamalla sormella hammasharjasta maalia paperille.Tämä on tälläinen halpa ja lapsille sopiva spray-maalin korvike. Sabluuna on leikattu piirretystä kuvasta. Toinen kuva on siis "räiskytetty" leikattuun aukkoon ja toinen aukosta leikatun figuurin avulla toiselle paperille.Tänään nautitaan ihanasta auringosta vieraiden kera. Ja huomenna yritetään jaksaa Lapsimessuilemaan Tytön kanssa. 
Hauskaa viikonloppua kaikille!2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja helppo toteuttaa. Toimii ihan vesiväreilläkin, mutta nyt tehtiin sellaisilla askarteluun tarkoitetuilla akryyliväreillä, niin pilkut jäivät vielä koholle.

      Poista