perjantai 17. huhtikuuta 2015

Tyyne, Lempi ja moni muu - Mekkotehdas aikuisille.

Voikohan tätä tarpeeksi hehkuttaakaan? Taitavat Mekkotehtaan Kirsi ja Sunna sekä valokuvaaja Krista ovat luoneet uuden Mekkotehdas -käsityökirjan. Tällä kertaa tehtaillaan mekkoja aikuisille.

Nyt tuleekin minun osaltani pelkkää mainostusta (vähintä, mitä minä voin tehdä), sillä sen verran unettomia öitä ja raakaa työtä moisen upean opuksen tekeminen on vaatinut. Valitettavasti Suomenmaassa, tai kaiketi muuallakaan, ei ainakaan harrastekirjojen tekeminen lyö leiviskälle, vaan kaikki tapahtuu muun työn ohessa. Sivusta seuranneena voisinkin sanoa, että näillä naisilla tekemistä motivoi ystävyys sekä intohimo ompeluun ja kauneuteen. Lopputulos, se on vähintäänkin upea!


Kirja sopii ompelusta kiinnostuneille, mutta kauneutensa vuoksi ihan fiilistelyynkin. Herkät, kesäiset kuvat ja muutamat Teresa Välimäen reseptit tekevät kirjasta vaikka oivan mökkituliaisen. Ja kirjan punaisena lankana on isoäitien käsityöperinteen kunnioittaminen, mikä puolestaan tekee tästä vallan oivallisen äitienpäivälahjan - oikein ajatuksen kanssa.

Jokos tässä on tullut myyntipuhetta riittävästi? Oman opukseni sain hankittua oikein nimmarien kera eilen illalla kirjanjulkkareista. Omasi klikkailet helposti vaikka täältä. Ensimmäinen painos on jo myyty ja toinen tilauksessa: UPEAA!
Ylipäätään täytyy sanoa, että vaikka kirjasto on ihana ja kirjojen lainaus kivaa, niin onhan uusi, oma kirja aivan eri juttu. Uusi kirja on vähän kuin uusi auto: tunnusta ja tuoksusta sen tunnistaa...

Fiilistellen jatketaan tätä päivää. Hauskaa tunnelmointi teillekin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti