keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Mango Kids Forumissa - hippihaalarit Tytölle.

Tänään avattiin Forumissa Helsingin uusin Mango-myymälä. Mikä parasta Forumissa on myös Mango Kids -osasto! Aiemmin tätä ei olekaan Helsingistä löytynyt, vaan Suomen ainoa on ollut Ideaparkissa. Ideaparkista ollaankin ostettu pari neuletta ja farkut aikaisemmin, ja olen kyllä ollut tyytyväinen erityisesti noihin neuleisiin.
Forumin Mango oli täynnä tyllihameita ja melko tyttömäisiä hepeneitä, mutta "pinkit" saivat jäädä nyt muille, ja ostin tämän kesähaalarin. Haalari sopii täydellisesti kevään Hippie Girl - henkeen, jota esittelin aikaisemmassa postauksessa täällä. Olisi vain pitänyt ostaa ne hapsukengät.. Olisivat olleet kyllä täydelliset haalarin kanssa.Asusteet on tietenkin kuvissa just eikä melkein - nooot! Ehkä joku matsaava helmi/pinni hankinta joudutaankin tekemään, jotta saadaan hippi-fiilis huippuunsa.
Laukkua on hyvä myös kantaa hieman ylempänä, jotta asento on mahdollisimman epäluonnollinen. Tärkeintähän on kuitenkin esitellä laukku kunnolla, eikös niin? Kuvan kruunaa rauhallisen neidin kymmenen mustelmaa ja jättilaastari kintussa.

Hieno haalari - hieno Tyttö - hienoja kuvia!

Mango Kidsin lastenvaatteet alkavat 3-4 -vuotiaiden koosta (104 cm), eli Pikkuveljelle ovat vielä liian suuria. Seuraava koko näytti olevan 5-6 -vuotiaat. Eli vähän väliinputoaja on kokojen puitteissa meidän Tyttökin. Aikaisemmin ostetut vaatteet ovat tuota pienintä kokoa: farkut ovat jo jääneet pieniksi ja neuleetkin ovat aika nafteja. Sen sijaan nyt myymälässä olevat 5-6 (116cm) vaatteet näyttivät kyllä liian suurilta Tytölle. Joten haalarikin on pienempää kokoa. Leveän mallin ja säädettävien olkaimien puolesta kuitenkin mahtuu hyvin ainakin tämän kesän.

Jos Forumissa päin liikkuu tällä viikolla, kannattaa samalla reissulla vilkaista Jesper Juniorin Ysmyt. Ainakin kirkkaan vihreitä ja oransseja välikausirukkasia pienille oli tarjolla 3 euron hintaan.


1 kommentti: