lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kierrättämällä kuponkeja - H&M ja Stadium.

Pikaiset vinkit kaikille kevätgarderobin uusijoille ja vaikka uusien tennareiden hankintaan! Moni ehkä jo tietääkin, että H&M antaa 15% alennuskupongin vastineeksi pussillisesta kierrätettäviä vaatteita! Parasta tässä on, että H&M vastaanottaa kaikki kestotahraiset ja rikkinäisetkin vaatekappaleet. Eli kaikki, mikä ei kelpaa edes UFF:n laatikkoon, kelpaa tänne. Vaatteiden ohella myös muut tekstiilit käyvät.

Minä olen kantanut talven aikana jo viisi pussillista kierrätykseen ja ainahan noita uusia pusseja tuntuu täyttyvän. Kerrallaan voi viedä niin paljon tuotteita, kuin jaksaa, mutta kuponkeja voi saada vastineeksi vain kaksi kerrallaan. Joten jos haluaa maksimoida myös alennuksien määrän, kannattaa tietenkin käydä usemman kerran :). Kupongin voi käyttää heti seuraavalla ostokerralla.

Vaikka varmasti osaltaan kyse on suuren ketjun imagon kiillotuksesta, niin silti kaikki, mikä vähentää kaatopaikalle päätyvää tekstiilijätettä on tietenkin tervetullutta toimintaa. Kuitenkin jopa 95% kaatopaikalle päätyvästä tekstiilijätteestä olisi voitu käyttää uudelleen. Huima määrä!
Tästä voi tutustua H&M:n kampanjaan.

Kupongilla voisi hankkia vaikka ihania vaaleansinisiä pitsihepeneitä, eikös olekin söpöjä?


Mutta eipä tässä vielä kaikki kierrätysedut! Stadium vastaanottaa vanhat kengät ja antaa vastineeksi 20 euron (!) alennuskupongin käytettäväksi uusiin vähintään 59,90 euroa maksaviin kenkiin. Siis käy kaikkiin tennareihin, lenkkareihin, sisäpelikenkiin jne! Aika hyvä alennus siis. Tämän kupongin kanssa on hieman kiireempi, sillä kampanja on voimassa vain 15.3. asti.


Esimerkiksi conversen tennareille (lasten koot) jäisi hintaa vain 39,90 euroa! Kampanja on voimassa vain myymälöissä. Sen sijaan Stadiumin verkkokauppa tarjoaa parhaillaan 20% edun yli 70 euron ostoksista.

Kumpainenkin kuponki on tänään käytetty, mutta kerrankin mukaan lähti vain ja ainoastaan kevät uutta tälle mammalle. Eli mikään ylläolevista tai muista tarjolla olleista lasten ihanuuksista ei päätynyt kassalle asti. Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti