sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Koko asiaa Gugguusta.

Joku viikko sitten kotiutui meillekin Gugguun hupparit. Haaveilin, että niin ne rakkaat lapsoset samistelevat ihanissa huppareissaan päivät pitkät.. Vaan eipä ole kumpainenkaan suostunut näitä pukemaan ensimmäisten parin viikon aikana. No sitten viimein, kun hupparit saadaan käyttöön, niitä ei haluta riisua, vaikka olisi miten kuuma.. En käsitä!
Ylipäätään tytöllä on nyt jokin omituisen kerrospukeutumisen vaihe. Vaiheita tulee, vaiheita menee. Mutta näistä Tytön valitsemista asuista voisi tehdä ihan oman postauksen, sen verran luovuutta niissä on käytetty. Yhtenä päivänä hoidossa oli kaksi baletti-asua päällekkäin. Niiden päällä kaksi trikoopaitaa ja leggarit. Ja kahdet nilkkasukat - päällekäin tietenkin. Ei kuulema ollut taaskaan yhtään kuuma. Eipä.

"Meillä on nää huput päässä, kun nämä on hupparit. Eikä varmasti seisota:
halutaan istua tässä"
"Okei, jos otat tutin pois multa, mä näytän ainakin kieltä.
Ja kauluria et ainakaan ota. Se on mun lempi."
Palataanpa kuitenkin Gugguu-huppareihin. Värien valinta oli aika helppoa, kun halusin, että hupparit todellakin näyttävät samoilta ja että Tytön huppari myöhemmin on myös Pikkuveljen käytettävissä. Eli mustaa tuli. Tytölle nuden värisellä vetoketjulla ja Pikkuveljen vetskari on mintunvihreä.  Aikaisemmin Tytöllä on ollut vain Gugguu-hame, jonka perusteella pohdiskelin hupparien kokoasioita. Hame on nimittäin hyvin pientä kokoa, eikä napakka trikoo edes jousta kovin paljoa.

"Eikö tuu hyviä kuvia? Me otetaan näitä ilmeitä.
Näytä jo ne kuvat!"
Tyttö käyttää yleisesti kokoa 110 ja otin suosiolla huparista koon 116. Ajatuksena oli, että jos on liian iso, niin menee ensin takkimaisessa käytössä. Ei ollut yhtään liian iso. Varmasti pienempikin koko olisi mennyt, mutta kapeassa mallissa reilu pituus ei mielestäni haittaa.

Pikkuveli käyttää 86 - 92 vaatteita, joten 98 tuntui kovin suurelta vaihtoehdolta. Pienellä riskillä tilasinkin pienemmän koon, joka on onneksi nyt ihan sopiva. Pikkuveli on melko hoikka ruumiinrakenteeltaan, joten kyllä tämä mahtuu varmasti syksyyn asti.

Otin kuitenkin vertailun vuoksi kuvan Gugguusta ja Popin hupparista, jos joku siellä pähkäilee näitä samaisia koko-asioita. Gugguu on mallilltaan hyvin kapea, mutta ihan normaalin pituinen, hihoista  pitkä. Gugguun trikoo on todella hyvälaatuista ja napakkaa, eli ei löysty tai veny käytössä. Ylipäätän se on paljon paksumpaa kuin Pop:n hupparin materiaali. Kuvatut hupparit ovat molemmat 92 kokoisia.


Hyvin rajattu kuva näköjään tuo viimeinenkin: lentsikat juomapullohan se sieltä reunasta pilkistää :)
Ilmeikkäitä päiviä vain muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti