lauantai 28. maaliskuuta 2015

Legot järjestykseen - Hullujen päivien viimeinen vinkki.

Pari viikkoa sitten hermoni lopullisesti paloi ympäriinsä lojuviin Dubloihin ja marssin samantien ostamaan uuden Lego-säilytyslaatikon. Vaan eipä olisi kannattanut: Hullareilta löytyy näitä Lego Storage Brick laatikoita ihan hullun edulliseen hintaan. Kunpa vain pinnani olisi kestänyt vielä muutaman päivän enemmän, olisi säästynyt monta euroa.


Meillä on näitä laatikoita ollut aikaisemmin musta, harmaa ja valkoinen koossa 4. Ja tuo uusin on tuplasti isompi harmaa. Pienemmät laatikot ovat käytössä ehkä kivempia, mutta tuohon isompaan saa sujautetuksi suuremmatkin Dublo-ajoneuvot sujuvasti.
Pikkulegoille Tytöllä on yhden pampulan kokoinen pyöreä laatikko. Mutta pikkulegojen kanssa tämä laatikko ei kyllä toimi, sillä pienimmät osat jumittuvat laatikon sisällä olevaan uraan. Niitä sitten kaivellaan milloin milläkin tikulla... Luulisi, että Lego olisi huomioinut moisen laatikoita sunniteltaessa.

Päivän suuri ongelma on, pitäisikö kuitenkin hamstrata yksi laatikko vielä pikkulegoille? Vai siirtyvätkö Dublot varastoon, kun pikkulegot lisääntyvät? Tällä hetkellä Dubloilla leikitään vielä päivittäin, mutta toisaalta Tyttö on kyllä kiinnostunut pikkulegoistakin. Ja pikkulegoja ostin juuri Hullareilta lisää ison paketin (kun halvalla sai), joten kai ne jossain pitää säilöä joka tapauksessa? Toisin sanottuna yritän perustella tässä itselleni tarvetta tuolle keltaiselle laatikolle.. Se olisi vain niin kiva.

Laitetaan tähän loppuun inspiraatiokuvaksi seuraavaa siivouskertaa varten Pikkuveljen kummin taidonnäyte. (Tähän meillä on vielä pitkä matka..)


Taisi olla Ikeasta tämä laatikko. Kaunista jälkeä, eikös vaan?! Terkkuja Kuopioon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti