torstai 19. maaliskuuta 2015

Toppaa, toppaa... jemmat täynnä.

Takatalven sopii saapua, sillä ainakin vermeitä riittää.. Kevätvaatetus on lapsilla huomattavasti huonommassa jamassa, kuin ensi talven toppa-asiat. Kerrataanpa vielä siis alehankintoja ihan jo pieneksi muistiavuksi itsellekin.

Viimeisin toppa tarttui matkaan vielä eilen paikallisesta Prismasta. Talven viimeiset topat ja asusteet olivat -70% alennuksessa, enkä voinut ohittaa Didriksonsin toppahousuja. Hintaa jäi noin 20 euroa. Neutraali tummansininen sopii helposti useisiin väreihin, joten varsin turvallinen hankinta. Tässä housumallissa on pidennettävät lahkeet, joten tuskin kokokaan heti syksyllä jää liian pieneksi.

Pikkuveljelle on myös varastossa kaksi toppapukua... Toinen on The Brand maastokuvioinen puku. Ehkä enemmän fiilistelyyn kuin joka päiväiseen käyttöön sopiva. Materiaali tuntuu ainakin kädessä tosi pehmoiselta, joten kulutuksenkesto ei ehkä ole mikään paras. Onko jollakin näistä kokemusta? Joka tapauksessa mukavan notkea ja erittäin edullinen asu. Saatavilla vieläkin Babyshopista. Tämä on muuten yksi harvoista asuista, joista Pikkuveli itse on ollut todella innostunut. Hän oivalsi heti, että maastokuosi on samaa kuin ukki (idoli!) käyttää pupujahdissa. Niinpä puku on ollut sisäkäytössä jo usemman kerran, ja mummolamatkalla tietenkin mukaan pakattuna. Pikkumies itse pakkasi  muovipussiin tämän puvun sekä kumpparit ja raahasi säkkiä mukanaan ympäriinsä.


Toinen toppapuku on Mini Rodinin tummansininen Alaska (meniköhän tuo nimi oikein. Ostohetkestä on vierähtänyt jo tovi..). Tässä taisin hieman yliarvioida Pikkuveljen koon, sillä puku näyttää aivan jättimäiseltä. Mutta toisaalta samalla tavalla muistan ajatelleeni vuosi sitten tämän talven pukua ostaessani.


Mini Rodini on tilattu heidän omasta nettikaupastaan loppualen aikaan. Tytölle tilasin samalla sen ohuemman ja edullisemman Rodinin version mustana. Ajatuksena oli, että ehkä hän ei niin paljoa enää pukua käytä, vaan arkikäytössä on myös kaksiosainen setti. Saa nähdä..

Tytölle on myös jemmassa kirkkaan pinkki Ticketin takki. Sellainen hieman ohuempi ja sporttisempi, sopii varmasti lasketteluun ja ulkoiluun ylipäätään hyvin.

Kaikki tämä on siis hankittuna, vaikka visusti olin jo päättnyt, että en osta toppaa ennen ensi talven alennusmyyntejä. Ja siihen asti mentäisiin Pop:n fleeceevuorillisella kuoripuvulla.. Toisin kävi.
Paljoa ei enää tarvita: Pikkuveljelle takki, Tytölle toppahousut. Ja kengät puuttuvat molemmilta.

Kunpa vain muistaisi kaikki jemmat sitten syksylläkin!


1 kommentti:

  1. Hienoja jemmapukuja! Tuo maastokuosi näyttää oikein kivalta :)

    Välillä kyllä tulee jemmailtua vähän pidemmän kaavan mukaan täälläki. Yksi Ticketin toppatakki on ollut kaapissa jo vuoden ja toivottavasti se olisi pidettävän kokoinen jo ensi talvena. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

    VastaaPoista