lauantai 13. syyskuuta 2014

Helsinki Design Week lasten viikonloppu

Upean auringon paisteen saattelemina piipahdimme aamupäivällä Teurastamolla HDW:n lasten tapahtumassa. Viime viikkoinen ns. aikuisempi tapahtuma jäi mökkeilyn vuoksi väliin, mutta tässä siis korvausta sille ja vähän enemmänkin.
Teurastamon miljöö sopi mainiosti juuri tälle tapahtumalle. Väkeä oli mukavasti liikkeellä, mutta ei kuitenkaan ollut aivan kauheaa ruuhkaa ainakaan noin heti aamupäivästä.
Tyttö rakensi Legoilla, askarteli ja askarteli lisää; Pikkuveli nukkui ja ihmetteli; Isä jutteli tuttujen kanssa ja minä kiertelin Little Marketin myyntipisteet ja jotain ostinkin. Niistä myöhemmin lisää.

Piti tulla pöytä, tuli pelkkä pöytälevy - koristeellinen sellainen.
Liisa Ihmemaassa kattaustyöpajan anti esitellään, kun saadaan oikeasti pöytä katetuksi. Oli todella kiva, kun molemmissa askartelutyöpajoissa oli oikeasti hieno valikoima materiaaleja, saksia,  leikkureita ja reijittimiä.
Ja onhan se kaunista, kun kaikki Legot ovat valkoisia. Lego-arkkitehtuurityöpajan rakennelmat pääsivät valmistuttuaan esillekin, mutta valitettavasti tohinan keskellä näistä ei tullut otetuksi yhtään kuvaa.
Muotinäytös ei reissun juniori-väkeä (ehkä pienen ruuhkan ja alkavan nälän vuoksi) kiinnostanut ja siirryimme ennen sen alkua jo seuraavalle etapille.


Teurastamolla olisi saanut myös vatsat täyteen, mutta meillä oli treffit Herttoniemen rannan Nepalilaisessa ravintolassa. Hyvää ruokaa ja loistava palvelu: sopii hyvin lapsiperheille! 
Jos ei kyseinen keittiö ole tuttu, niin ainakin Kukhura Korma maistuu koko perheelle. 
Vinkki: toinen hyvä nepalilainen löytyy Malmilta. Ravintola Makalun take away on meidän perheen pelastus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti