sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tuiki tärkeää asiaa topasta.

Pikkuveljelle on jemmassa kevään alesta hankittut Pop:n toppahaalarit. Koko on 92 cm, eli aika reilu puku. Ensisovituksella sainkin kylmänhien pintaan, kun haalarit näyttivät aivan järkyttävän suurilta. (Okei, sain tuolloin vain lahkeet puetuksi, poikanen ei halunnut missään tapauksessa laittaa käsiään haalarin sisälle..)
Meinasin naputella puvun suoraan Huuto.net:iin, mutta onneksi saimme toisen sovituksen järjestettyä ja ilmenikin, että puku on reilu, mutta ihan käytettävän kokoinen. Ja onhan tässä kasvukuukausia vielä jäljellä ennen toppakelejä - toivottavasti ainakin.

Etsinnässä onkin haalareiden seuraksi takki + housut -setti. Housut tulee olemaan melko varmasti nuo Pop:n mustat (alla kuvassa). Mutta takki pohdinta on vielä kesken. Tykkään tuosta Pop:n takista, mutta se taitaa olla sporttisena mallina liian samanlainen puvun kanssa. Ehkä joku parkamallinen takki olisi tässä tapauksessa kivempi. Tuota Bogin oranssia olen käynyt jo hypistelemässä, ja se on kyllä ihana! Lisäksi Bogi olisi hinnaltaan edullinen. Ehkä ominaisuudet eivät ole ns. merkkitakkien kanssa samaa luokkaa, mutta haalarin ohella käytettävänä takilta ei niin paljon vaaditakaan.


Kuvat lainattu: 1 ja 5 Polarn O. Pyret; 2 Reima; 3 Lilla Company; 4 Stockmann

Joku näistä, vai ihan jotain muuta??? Täytyisi päästä vähän kaupungille hypistelemään. Ja haalarikin kaipaisi punaisia asusteita (mustat haalarit punaisilla vetoketjuilla siis).

Nyt, kun vain olisi kristallipallo, ja näkisi milloin talvikamoja oikeasti tarvitaan. Kannattaako hankkia jo nyt, kun alekoodeja on jaossa pienillä prosenteilla (15 - 20%)? Vai odottelisiko parempia prosentteja? Suuria kysymyksiä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti