keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Voihan flunssa: tilaisuus on aina mahdollisuus.

Vähän ennen flunssaputken alkamista aloitin pakurikääpää ja muita herkkuja sisältävän teen nauttimisen. Liike51:n ihana omistaja markkinoi tätä luonnon omana antioksidanttipommina. Hyvää se ainakin on. Teetäni on lisäksi maustanut mökkinaapureiden oman tuotannon hunaja.
Bonuksena olen nappaillut valkosipulikapseleita saman ajan. Ehkä on vain kuvittelua, mutta flunssasta ja univajeesta huolimatta olen jaksanut ihan melko normaalisti (lue: normaalin väsyneesti).


Lisäksi Pikkuveli on päättänyt vihdoin lisätä hammaskalustonsa vahvuutta. Yöheräilyt on meille muutenkin ihan normijuttu, mutta nyt on saatu vähän volyymia lisää näihin itkuihin.

Kaikesta huolimatta blogissa on (taas) tapahtunut uudistusta: otsikko on vihdoin keskellä ja hieman muokattuna. " Tilaisuus on aina mahdollisuus" on kuin suoraan Matti Nykäsen suusta, mutta ei: se lukee Tertinkartanon teessä! Nostaa ainakin hymyn huulille.. Sopii kuitenkin tähän kuin nakutettu. Flunssan uuvuttaman Pikkuveljen aamu-unet antavat tilaisuuden oppia uutta ja mahdollisuuden käyttää sitä heti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti