lauantai 13. syyskuuta 2014

Tytön topat, vol 1.

Vaikka viime talvena toppavaatteiden tarpeellisuus oli kyseenalaista, ja suurimman osan talvikaudesta Tyttö kulki PoPin fleeceevuorillisessa kuorihaalarissaan, ei se estänyt hamstraamasta alesta toppaa täksi talveksi.. Voihan nyt tulla kylmä ja oikein luntakin - voihan?
Sen verran enemmän (?) järkeä tämän talven hankinnoissa pitäisi olla, että en ihan yhtä vaaleaa ja paksua haalaria enää Tytölle hanki. Viime vuoden ykköstoppa oli Mini A Turen Wanni. Erittäin lämmin ja nätti puku, mutta ei sopinut meille. Haalaria käytettiinkin muutamia kertoja pääasiassa maalla, Helsingissä oli liian märkää ja likaista roosalle puvulle. 

Mitä sitten tuli hamstrattua?
Molon rabbit-kuosinen Polaris odottaa kaapissa. Tämä oli tytön oma valinta (ei varsinaisesti yllätä) ja minustakin tämä on tosi kiva puku. Saa nähdä, miten kangas kestää käyttöä, kun siinä on kaiketi ollut enemmän ongelmia kuin yksivärisissä haalareissa. 
Viime päiviin saakka jännitin, josko tämän vuoden Polariksen kuosi miellyttäisi edellisvuotista enemmän. Mutta ainakaan pressikuvien perusteella katumusta ei vielä ole tullut.


"Äiti, näinkin voi tehdä!". Pikkuveli on tietenkin mukana menossa. 

Puku näyttää sopivalta. Toivottavasti ei enää nähdä mitään mega-kasvuspurttia ennen talvea: ei tuossa liikaa ole kasvunvaraa. Ainakin käyttäjä on kovasti onnellinen asustaan.

Pupu Polarikseen käy tosi monet asusteet rauhallisista valkoisista värikkäisiin pinkkeihin ja turkooseihin. Mustia rukkasia meillä onkin jemmassa, mutta hattu/hatut pitää vielä löytää. Viime vuonna ei ostettu hattuja, käytössä oli toissa vuoden asusteet. Ne ovat nyt auttamatta jääneet pieniksi..   Haaveissa on yksi valkoinen hattu pinkeillä yksityiskohdilla ja toinen kokonaan pinkki. Katsotaan, josko mieleiset löytyvät.

Kengiksi leudommille keleille tilasin nämä Crocsit. Lämpöisemmät kengät vielä puuttuvat.


Puvun lisäksi talvea odottaa kaksi Reiman toppatakkia. Niitä käytettiinkin jo keväällä muutamien viikkojen ajan. Toppahousut ovat varmasti jääneet lyhyeksi, joten ostoslistalla olisivat uudet. Sovitellaan näitä toisen kerran.


2 kommenttia: