torstai 18. syyskuuta 2014

Tytön huone.

Vihdoinkin Tytön huone alkaa olla kuosissaan. Entisessä huoneessa ollut Muuramen lipasto siirtyi meidän makuuhoneeseen ja Tytölle ostettiin Ikean STUVA-lipasto. Noihin laatikoihin uppoaa todella paljon tavaraa, ja lipaston päällä on hyvä leikkitaso Sylvanian perheelle. Toimiva kaluste siis!
Ja vaihtuvan taidenäyttelyn voi laittaa esille Ikean tauluhyllyille. Kovasti on siis Ikea-painotteinen muutos:). 


Hyllyillä on tällä hetkellä esillä taannoisen perunapainanta-session tuotokset ja HDW:ssa askarreltu teos. Ylähyllyllä on myös toinen HDW:n Little Marketista tehdyistä ostoksista, eli Lilla Company:ssä myytävä pikkuBO:n juliste Tiputorni pinkkinä. PikkuBO:n julisteissa seikkailevat linnut, karhut, perhoset ja skeittava panda. Ihania ja iloisia printtejä!  Julisteet on printattu paksummalle kartongille, joten ne olisi helppo kiinnittää seinälle myös ihan teipilläkin: kehyksiä ei siis välttämättä tarvita. 
Tiputornin kaveriksi olisi ollut tarjolla myös Tipuaakkoset juliste A3 kokoisena. Toinen tipukuva jäi kuitenkin hankkimatta, sillä kotona odotti Tukholman Lagerhausista jo keväällä ostettu aakkos-juliste. Vihdoin saatiin sekin seinälle!


Tytöllä on sänkynä Unipuun pikkuparvi. Hän siirtyi tähän suoraan häkkisängystä, eli varsinaista lastensänkyä meillä ei koskaan ole ollut. Pikkuparven tarkoituksena oli, että sitä voidaan käyttää ns. kerrossänkynäkin lattialla olevan patjan kanssa ja saamme samalla varavuoteen ihan täysimittaisena. Patja on kuitenkin jäänyt molempiin kerroksiin ihan pysyvästi, ja Tyttö haluaakin nukkua "pesässään" useammin kuin yläsängyssä. 
Kuten kuvasta näkyy, sängystä on nyt poistettu tikkaat Pikkuveljen kiipeilyinnostuksen vuoksi. Kulkureittinä on irtoportaat, joista ainakaan toistaiseksi pikkumies ei jaksa punnertaa ylös sänkyyn asti huomaamatta. 

Matoksi valikoitui Askon Tornio-puuvillamatto. Sitä näkee yleensä raidallisena versiona, mutta tässä meidän matossa kaksivärisyys on toteuttu maton eripuolilla. Eli nyt päällä oleva puoli on tummanharmaa ja alta löytyy vaaleanharmaa puoli. Raidallinen matto olisi voinut olla liikaa ruudullisen seinän parina. 
Matto on ihanan pehmeä. Saa nähdä, miten leikatut reunat pysyvät siistinä pidemmässä käytössä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti