tiistai 9. syyskuuta 2014

Pikkuveljen huone.

Pikkuveli sai vihdoin oman pikkuhuoneen. Huone on vielä kesken: taulut ja mahdolliset verhot puuttuvat. Joka tapauksessa tällä hetkellä hän fiilistelee ritariteemalla huoneessaan. Teltta määrittelee nyt värimaailmankin, eli valkoisen ja harmaan sekaan saadaan pilkahdus punaista. Sinänsä ok juttu, koska Tytöltä jäi muutoksessa tuohon huoneeseen punainen viirinauha ja punainen valaisin (jotka tietenkään eivät näy näissä kuvissa..). Tarkoitus oli laittaa tuohon huoneeseen harmaa Lack-pöytä ja lasten tuolit, mutta jostain syystä (?) Ikeasta mukaan tarttunut teltta vie ainakin toistaiseksi kaiken tilan. Pöytä odottaa vuoroaan nyt vanhempien makuuhuoneessa. Keittiöleikit ovat kyllä Pikkuveljen suosiossa, joten olisi kiva, jos pöytäkin mahtuisi - vaan ei mahdu. Pari lisäneliötä tilaukseen, kiitos!

Telttaan mennään aina suorana kävellen - teltta taipuu, Pikkuveljen niskat ei.
Teltan lisäksi uutta huoneessa on matto. Se löytyi Tytön huoneen maton kanssa samalla reissulla.  Karkkipurkki blogin vinkistä Tytölle löydettiin matto Askosta. (Siitä lisää myöhemmin.) 
Ja Pikkuveljelle saimme tosi edullisen maton Askon alakerrassa sijaitsevasta Sotkasta. Onhan nuo tähdet jo paljon nähty juttu, mutta toimivat nyt tässä tarkoituksessa mielestäni kivasti. Matto on lisäksi aika paksu, eli pehmentää pikkumiehen kupsahduksia kivasti, olematta kuitenkaan liian pehmeä, jotta siinä olisi hankala liikkua tai leikkiä.
Tää ritari tykkää eniten koruista. On se kaulaan laittaminen hankalaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti