tiistai 2. syyskuuta 2014

Korkeasaaressa.

Sunnuntaina oli aurinkoista, mutta ei liian kuuma - päättelimme, että keli olisi kohdillaan retkelle Korkeasaareen.  Ja oikeassa olimme: näimme monia eläimiä ihan lähietäisyydeltä. Onnistunut retkipäivä siis!
Monesti Korkeasaaren reissuilla eläinten näkeminen on ollut vähintäänkin haasteellista. Liian kuumalla eläimet lymyävät varjoissa - ymmärrettävästi - ja sateella ainakin pleksilasien läpi näkeminen on miltei mahdotonta. 

Eväshetki auringossa.

Kohottavaa ajanvietettä työväestölle - näin perusteltiin eläinpuiston avaamista Korkeasaareen 125 vuotta sitten (Yle Aamu, 1.9.14). Nyt pääsi Pikkuvelikin ensi kertaa valistumaan ja ylentymään eläinten parissa. Hänelle kaikki nelijalkaiset, koiria ja kissoja lukuunottamatta, ovat hevosia "Iiiaaa, iiaaa". Eipä paljon parempi ole tämän mammankaan eläinten tuntemus. Poikaparkaa on kuskattava Korkeasaareen vielä moneen kertaan, jottei eläinoppi jää täysin minun hataran pääni varaan. 

Ti ti nukkuu..

Tyttöä ei niin paljon eläimet kiinnosta. Tärkeintä on liikunnan ja leikin riemu. Onneksi niitäkin oli tarjolla ihan riittämiin. Juosta piti posket punaisina - flunssasta viis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti