tiistai 28. lokakuuta 2014

Herkkuja harmauteen.

Pari päivää ovat olleet kovin harmaita: sataa tihuttaa ja on vain niin ankeaa. Pieni nuhan poikanenkin yrittää vaania nurkan takana. Vaan eipä lannistuta! Herkut piristävät tunnetusti mieltä. Sunnuntain Alepan reissulta tarttui mukaan hedelmäsnackseja. Ja eilen piti jo käydä täydentämässä varastoja.

Meinasivat kyllä jäädä ensin hyllyyn, sillä parin euron hinta tuntuu aika kovalta moisesta pikkupussista. Mutta onneksi testasin! Rakkautta ensi maistelulla. Varsinkin tuon trooppisemman makuyhdistelmän namuset ovat todella herkkullisia. Ja niin täynnä makua, että pieni pussi on varsin riittävä useampaan herkkuhetkeen.

Kyseessä ei ole mitään kuivattuja hedelmiä, vaan viinikumityyppisiä snacksejä. Kuitenkin nämä namuset ovat valmistettu 97% hedelmästä ilman lisättyä sokeria, keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita. Ja lisäksi tämä herkku on luomua. Namujen ulkonäkö ei ehkä ole kaikkein houkuttelevin, mutta maku kelpaa myös lapsille karkkipäivän herkuksi. ( Joo, myönnän - tämä äiti ei itse tietenkään noudata karkkipäiviä..)


Jos mieli tekee makeaa, niin näitä herkkuja löytyy siis kaupan snack-hyllystä, ei karkkihyllystä. Slurps!

2 kommenttia:

  1. Ja jos ei jaksa mennä Alepaan ostamaan luomuherkkuja, lapsen karkkipäivärasiasta varmasti löytyy jotain sitkeää ja sokerista... Täytyykin ensi kauppareissulla katsastaa nuo, nehän voi perustella itselleen melkein hedelmiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveellisiähän nämä ovat. Hedelmiä, joita ei tarvitse kuoria siis!

      Poista