perjantai 31. lokakuuta 2014

Pikkuveljen huoneen pientä päivitystä.


Suuri teltta on saanut väistyä keittiöleikkien tieltä Pikkuveljen huoneesta. Näinhän tämä oli alunperin suunniteltukin, mutta jostain syystä se teltta vain pääsi mukaan silloiselta Ikean reissulta. Palautetaan se paikoilleen huoneeseen myöhemmin, jos leikkiväki sitä joskus taas vaatii. Tai pystytetään sitten ensi kesänä terassille. Nyt nautitaan ihana avarasta huoneesta (jos niin voi näissä neliöissä edes sanoa..).
Pikkujakkaroiden kohtalo vielä hieman arveluttaa, sillä eihän niillä tietenkään istuta, vaan seisotaan.


Kivat pikkukorit lieden yläpuolelle löytyivät Tigeristä. Juuri tuollaisia koukullisia etsinkin! Hyvä löytö, sillä aivan muuta olin tietenkin hakemassa. Kyllä nyt kelpaa kokkailla. Pientä ideaa olisi vielä takaseinän Lack-hyllyjen tuunaamiseen. Ja kovasti pohdin, pitäisikö isollekin seinälle vielä taiteilla jotain extraa. Toisaalta ihanan rauhallinen tunnelma on näinkin. 

Taulujen paikkoja saatiin myös vihdoin vaihdettua. Isolle seinälle pääsi ihana Muumi-juliste ja pikkuhyllykkö Muumi-figuureineen. Kaikki Muumilaakson asukkaat ovat Pikkuveljen sanastossa Pappoja, paitsi Haisuli on saanut kunnian erottautua omalla nimellään "Haisch".


Ihmeelliset "valkoisen" sävyt näissä sisustuskuvissa ovat syksyn harmauden, keinovalon ja valokuvaajan taitamattomuuden valitettava summa. Toivottavasti fiilis välittyy silti. 

PS. Valokuvaustaitojani kuvaa varmasti seuraava: eilen marssin valokuvausliikkeeseen hakemaan apua lisäsalaman toimimattomuuteen. Salama ei vain välähtänyt, vaikka näyttöön tuli tekstit. Vähän aikaa vehjettä pyöriteltyään kamera-ammattilainen totesi patterien olevan lähes tyhjät. "Että laitetaanko rouvalle uudet patterit salamaan?" "Joo, laita vaan... " Ehkä sen verran olisin kyennyt just itsekin tekemään, jos olisin vain älynnyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti