sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Talonvahdit.

Toppatakit ovat päässeet ensimmäiseen testiin, sen verran kylmistä aamuista ollaan saatu nauttia talonvahtireissulla Savossa. Eilen heräsimme sankan sumun keskellä, ja tuntui ettei se hävene laisinkaan. Ilman kosteus oli suorastaan käsin kosketeltavaa. Mutta sieltähän se aurinko kuitenkin ilmestyi aamupäivän aikana ja jaksoi paistaa aina iltaan saakka.

Puolukkaretkemme saikin upeat puitteet. Desilitran saaliista pitäisi tehdä ainakin piirakka, puuroa ja hilloa, mikäli Tyttöä on uskominen.. Ja kaikille meille maistuvat puolukat ihan naposteltavinakin! Puolukka taitaakin olla meidän talouden eniten kulutettu marja. 

Tytön Crocsit ovat olleet sopivat kosteina ja viileinä aamuina käytettäviksi. Plussaa myös helposta puettavuudesta. On kiva, että edes yhdet kengät saa helposti ja nopeasti pois heti kynnyksellä. Pihasta kantautuu sisälle kasoittain hiekkaa muutenkin.

4 kommenttia:

  1. Täällä ei tarvita kuin välikausivaatetta, tuulista, harmaata ja ikävää... Kaunis takki, herättää varmasti kateutta neiti Pinkissä.

    VastaaPoista
  2. Syksy on upeeta aikaa kun saa nauttia ruskan väreistä ja kuulaista päivistä!

    VastaaPoista
  3. Miellyttävän oloiset asusteet!

    VastaaPoista