keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Itsetehtyä taidetta isälle.

Muutama vuosi takaperin tehtailimme Tytön kanssa isänpäiväksi kaksi taulua. Hyvin simppelijuttu toteuttaa. Ja teoksia kelpaa esitellä seinällä pidemmän aikaa, kun laittaa kunnon kehykset. Meillä nämä ovat koristaneet yläkerran käytävän seinää siitä asti.


Jostain lehtijutusta taisin bongata tuon tekstin " Älska den du är, det du gör och dom du lever närä. Det är allt. ". Tuntui tarkoitukseen sopivalta, vaikkei ruotsinkielisiä ollakaan. Teksti on kirjoitettu ihan kevyesti tussilla, mutta jos sattuu omistamaan sopivan kokoiset leimasimet, niin varmasti tulee siistimpi. Tai miksi ei voisi tulostaa tekstin ensin paperille ja painaa jäljet tulosteeseen. (Toki kannattaa käyttää vähän normaalia tulostuspaperia vahvempaa paperia.)

Toteutukseen kannattaa valita jälleen kerran hetki ennen kylpyä, kuten aikaisemmin postatusta perunaleimausepisodista käy hyvin ilmi. Varsinkin pikkujalkojen jälkiä löytyy varmasti muualta kuin taulupapereista. Joten paljon suojapaperia ympärille ja vatiin vaikka vesi valmiiksi, niin suurilta vahingoilta vältytään. Ja ei muuta kuin tassuttelemaan isälle muistoa!


Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti