keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Hullut iltatärpit.

Jatketaan pikaisesti vielä Hullari-aiheella. Jos ei nuo katalogin perustarjoukset kummoista hypetystä meikäläisessä aiheuttanut, niin iltatärpeissä olisi sitäkin useampi kiinnostuksen kohde. Voisi jopa sanoa, että esimerkiksi keskiviikkoillan tärpeistä voisin vastaanottaa lähes jokaisen hymyissä suin!
Vai mitä sanotte näistä:
Ruokapöydän tuolit ovat menossa pikkuhiljaa vaihtoon. Haaveilen ns. eriparituoleista, joten nuo Hayn  J77-tuolit olisivat hyvä alku vaihdokselle. Kynttelikköjä ei suoranaisesti tarvita, mutta onhan tuo Weight Here ihanan jykevä. Ja suolamyllyä ei meillä ole. Ja vanhalle pippurimyllylle olisi toinenkin sijoituspaikka. Ja, ja, ja... Joten eikös nämä ole jo vakavasti otettavia tarpeita?

Lisäksi Lasten Uggit voisivat paikata Tytön pakkaskenkävajetta. Ja Tigerin mohairneule olisi ihana, mutta onneksi sitä ei tarvitse vakavissaan edes harkita (valkoinen, käsinpestävä neule ja tahmanäppitaapero eivät ole hyvä yhdistelmä).
Torstain tärppeistä Balmuirin huivi sopisi vaikka unohtuneeksi syntymäpäivälahjakseni. Synttärit olivat ja menivät, eikä lahjaa vain kuulu. Ehkä on aika ottaa ohjakset omiin käsiin - oikeutettua, eikö totta?
Perjantaina myyntiin tuleva Reiman toppahaalari on todella edullinen: ovh puvulla on 159 ja nyt tärpeissä hintaa 99 euroa. Meillä talven varusteet ovat jo haalareiden osalta hankittu, joten jääköön kisa näistä puvuista muille suosiolla.

Eiköhän tämä riitä näistä hullutteluista tällä erää. Hauskaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti